Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tehnologia informatiei - soim

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Multifunctional Konica Minolta Bizhub C35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Fosa tehnica

Producator  Konica Minolta  

Tip produs  Reconditionat  

Garantie  12 luni  

Format  A4  

Conexiune  USB / Network  

Tiparire  Color  

Viteza  35 ppm  

INFORMATII

Status: STOC SUFICIENT. Desi exista o cerere foarte mare pentru acest model, WANT.RO reuseste sa faca fata tuturor comenzilor, importand cantitati mari pentru a putea onora TOATE solicitarile pe plan national.

Konica Minolta Bizhub C35 face parte din familia multifunctionalelor profesionale laser color format A4 de volum mediu. Konica Minolta Bizhub C35 are gabarit mediu si o greutate de 39 kg. ceea ce este cam mult pentru o utilizare casnica. Se preteaza pentru  activitate de firma,  volumul maxim lunar fiind 120.000 pagini. Konica Minolta Bizhub C35 are conectivitate buna: USB, port Gigabit si fax integrat pe placa. Alimentarea Konica Minolta Bizhub C35 cu hartie este standard: tava de jos si tava de alimentare pe manual de pe lateral (bypass). Pot fi adaugate si tavi suplimentare si stand mobil. Konica Minolta Bizhub C35 permite inclusiv tiparirea pe hartii cu transfer termic.

Konica Minolta Bizhub C35 este compatibil cu absolut orice sistem de operare, inclusiv Windows 10. Consumabile:

Konica Minolta Bizhub C35 beneficiaza de cele mai ieftine cartuse de toner originale, cu un volum de tiparire de 6.000 de pagini/cartus si un pret sub 100 lei/cartus toner original. Bizhub C35 are o reputatie redutabila, multi considerand acest echipament ca fiind cel mai fiabil, economic si productiv, depasind cu mult echipamentele similare ale competitorilor HP, Xerox si Canon prin anduranta, calitatea superioara si costul redus al intretinerii.

Consumabilele Konica Minolta Bizhub C35 sunt: 4 tonere, 4 unitati de imagine si unitate pentru toner rezidual.

Unitatea pentru toner rezidual pentru Konica Minolta Bizhub C35 poate fi golita de toner si daca este curatata bine poate fi folosita in continuare.

Tonerele Konica Minolta Bizhub C35 au capacitatea de 6.000 pagini: TNP-22K = black, TNP-22C = cyan, TNP-22M = magenta si TNP-22Y = yellow.

Unitatile de imagine ale Konica Minolta Bizhub C35 au capacitatea de 30.000 pagini astfel: IUP-14K = black, IUP-14C = cyan, IUP-14M = magenta si IUP-14Y = yellow.

Pretul consumabilelor originale pentru Konica Minolta Bizhub C35 este foarte mic, printre cele mai mici pentru tiparire color. Pretul tonerului si al unitatilor de imagine aferente unei pagini A4 cu acoperire  5% este 0.06 lei. Este cu adevarat un pret foarte bun.

Intretinere si reparatii:WANT.RO asigura si servicii de mentenanta post-garantie. Konica Minolta Bizhub C35 este un multifunctional robust, o intretinere standard de aspirare generala si curatare a rolelor fiind suficienta la functionarea in conditii normale de birou. Exista cuptoare si transfer belt-uri de vanzare, insa numai originale.

Caracteristici generale

Format  A4  

Functii disponibile  Imprimare Copiere Scanare Fax All in one  

Tehnologie  Laser  

Mod tiparire  Color  

Duplex  Da  

ADF  Da  

Interfata:  USB Retea  

Medii printare

Formate medii de printare  A4 A5 A6  

Greutate mediu printare  60 - 210 g/mp  

Copiator

Viteza de copiere color  30 cpm  

Viteza de copiere alb/negru  30 cpm  

Zoom  25 - 400 %  

Rezolutie  600 x 600 dpi  

Functii copiator  Copiere multipla : 1 - 999 pagini Copiere duplex 2 in 1 4 in 1 Colationare electronica Copiere card ID  

Imprimanta

Viteza de printare alb/negru  30 ppm  

Viteza de printare color  30 ppm  

Limbaj imprimanta  PostScript 3 PCL6 XPS PDF Direct print  

Rezolutie printare  600 x 600 dpi  

Scanner

Rezolutie scanner  600 x 600 dpi (optic)  

Caracteristici scanner  Scanare catre e-mail  

Functii scanner  Scan-to-FTP Scanare catre SMB
Trimite mesaj
Din Gura in Gura